Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

"H2C Blog Challenge 2"

Η δοκιμασία του heart2craft ζητούσε μια κάρτα γεμάτη χρώμα και λάμψη, έτσι κι εγώ έφτιαξα μια απλή γκλιτεράτη χριστουγεννιάτικη καρτούλα για να τιμήσω το διαγωνισμό.
Όλες οι συμμετοχές είναι υπέροχες και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες.

Challenge # 12 - Olga & Challenge#11 - Joanna του GET CREATIVE

Αποφάσισα να λάβω μέρος σε όσες περισσότερες προκλήσεις μπορώ κι έτσι ετοίμασα άλλες δύο καρτούλες για να συμμετάσχω.
Η μία είναι για την πρόκληση της Όλγας
και ή άλλη για την πρόκληση της Ιωάννας
Ελπίζω να τα κατάφερα αν και είμαι σίγουρη ότι χρειάζομαι βελτίωση. Πάντως το ευχαριστήθηκα πολύ και αυτό είναι και το πιο σημαντικό για εμένα.



Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Challenge#9 - Melenia & Challenge #1- Elina του GET CREATIVE

Όταν είδα την πρόκληση της Μελένιας στο Get Creative με θέμα το χειμώνα αποφάσισα να φτιάξω μια χριστουγεννιάτικη καρτούλα. Για μένα χειμώνας σημαίνει Χριστούγεννα και αν μου αρέσουν άλλα χρώματα, ο συνδυασμός που μας προτείνει είναι υπέροχος κι έτσι δε μπορούσα να αντισταθώ. Ορίστε η πρώτη μου Χριστουγεννιάτικη καρτούλα :
 Ελπίζω να είμαι μέσα στο πνέυμα της πρόκλησης!
Έφτιαξα και άλλη μία κάρτα για τα γενέθλια της ανηψιάς μου και με αυτή θα λάβω μέρος στην πρόκληση της Ελίνας.
Τα χαρτιά είναι ίδια με προηγούμενη μου κάρτα αλλά εφόσον προς το παρόν δεν έχω πολλά υλικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω στο έπακρον τα ήδη υπάρχοντα. Νομίζω όμως ότι κατάφερα να χρησιμοποιήσω αρκετές στρώσεις χαρτιού και φυσικά η ανηψούλα μου έμεινε ευχαριστημένη.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Challenge #7 - Chryssa & Challenge #8 - Irini του GET CREATIVE

Με αφορμή ένα πάρτυ γενεθλίων, σκέφτηκα να φτιάξω μια κάρτα και παράλληλα να λάβω μέρος στο διαγωνισμό του Get Creative. 'Ετσι προσπάθησα να φτιάξω μια κάρτα βασισμένη στο sketch της Χρύσας και ιδού το αποτέλεσμα :
Βέβαια έχει τουλάχιστον τρεις στρώσεις χαρτιού, οπότε ίσως να μπορούσε να λάβει μέρος και το διαγωνισμό της Ελίνας,αλλά δε ξέρω αν επιτρέπεται αυτό. Πάντως ευχαριστήθηκα πολύ την κατασκευή της αλλά δεν μου ταίριαζε για παιδικό πάρτυ. 'Ετσι έφτιαξα μια δεύτερη κάρτα, πολύ πιο απλή και παιδική και μ'αυτή θα συμμετάσχω στο διαγωνισμό της Ειρήνης.
Δεν είναι χαριτωμένη;


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μεταμόρφωση καθρέπτη

Καιρό τώρα παρακολούθω πως μεταμορφώνετε πολλές από εσάς τους καθρέπτες MALMA του Ikea και ήθελα να το δοκιμάσω κι εγώ. Έτσι, στην τελευταία μου εξόρμηση στα μαγαζιά, προμηθεύτηκα δύο για να τους διακοσμήσω για τα δωμάτια των κοριτσιών. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έβρεχε συνέχεια κι έτσι ήταν η ιδανική ευκαιρία να το δοκιμάσω. Τον πρώτο καθρέπτη τον έφτιαξα για τη μικρή μου κόρη και θέλησα να είναι απόλυτα προγκιπικός. Ελπίζω να τα κατάφερα.
Σίγουρα η φωτογράφηση δεν πέτυχε αλλά η όλη διαδικασία με ενθουσίασε πολύ.
Το δεύτερο καθρέπτη δεν το έφτιαξα μόνη μου. Είχα και βοηθό τη μεγάλη μου κόρη (8,5 χρ.) ή μάλλον εγώ ήμουν η βοηθός της. Η επιλογή του χαρτιού και όλων των διακοσμητικών έγινε από εκείνη κι εγώ βοήθησα στην υλοποίηση.
Δεν είναι υπέροχος κι αυτός;




Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Challenge #6 - Eudokia του GET CREATIVE

Λοιπόν, όταν είδα το challenge της Ευδοκίας στο Get Creative ενθουσιάστηκα με την ιδέα και αποφάσισα να φτιάξω την πρώτη μου επίσημη κάρτα και να λάβω μέρος στο διαγωνισμό. Φυσικά όχι για τη νίκη αλλά για την εμπειρία της συμμετοχής. Σαν αρχάρια, προσπάθησα να ακολουθήσω πιστά την καθοδήγηση και να τηρήσω όσο το δυνατόν περισσότερες από τις απαιτήσεις της πρόκλησης (χρώματα, σχέδια, αριθμητικό). Ιδού η κάρτα μου :
Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές!

Καλή Αρχή

Καιρό τώρα το σκέφτομαι και δεν το αποφασίζω. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα και για μένα να φτιάξω το "σπιτάκι" μου και να έρθω στην όμορφη γειτονιά σας. Αφορμή, ο διαγωνισμός της Ελευθερίας http://elestecreations.blogspot.com/ και το δωράκι που κέρδισα! Δεν θα υπάρξει νομίζω καλύτερη ευκαιρία για να πάρω το θάρρος και να κάνω την πρώτη μου ανάρτηση. Καλή μου Αρχή λοιπόν και ελπίζω να γεμίσω με υπέροχες εμπειρίες.