Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Σαγιονάρες για την παραλία...και όχι μόνο

Τελειώνει ο Ιούλιος κι εγώ είμαι ακόμα εδώ. Αν και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με τα χαρτιά μου, απεναντίας έχω βρει παρηγοριά στις χαντρούλες μου. Αυτή τη φορά στόλισα με χάντρες ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες (από το γνωστό παιχνιδομάγαζο) για να τις φοράω στην παραλία.


Οι χάντρες είναι από τη συλλογή μου και τα λουλούδια που έχω βάλει στο κέντρο είναι από ένα παλιό ζευγάρι παντόφλες που είχε η κόρη μου. Θα θυμώσει βέβαια που τις χρησιμοποίησα στις δικές μου αλλά θα βρω τρόπο να την αποζημιώσω.
Και επειδή οι πεταλούδες από τις προηγούμενες παντόφλες έκαναν θράυση, έφτιαξα ακόμη ένα ζευγάρι δερμάτινες για μία φίλη. Τα χρώματα άκρως κοριτσίστικα, ροζ και μωβ, και το αποτέλεσμα αρκετά ικανοποιητικό.

Αυτά για σήμερα. Σας εύχομαι καλές βουτιές και να περνάτε όμορφα. Φεύγω για να πάω να δω τα κοριτσάκια μου που παραθερίζουν με τον παππού και τη γιαγιά.

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Χειροποίητες σαγιονάρες και για τη μαμά

Έτοιμες και οι δικές μου σαγιονάρες! Τις ετοίμασα μέσα στην εβδομάδα και ήδη τις φοράω και κυκλοφορώ μέσα στην πόλη.  Δε μπορώ να περιμένω να έρθουν οι διακοπές.


Χρησιμοποίησα κοραλλί, κίτρινες και πράσινες χάντρες και μου άρεσε πολύ αυτός ο συνδυασμός. Φυσικά οι πεταλούδες δε μπορούσαν να λείψουν και από τις παντόφλες της μαμάς. Έτσι οικογενειακώς φέτος θα κυκλοφορούμε με τις πεταλούδες στα πόδια μας!


Αυτά για σήμερα. Ήδη ετοιμάζω κι άλλες για μια φίλη και έπεται συνέχεια.
Σας εύχομαι καλές βουτιές αυτό το καυτό σαββατοκύριακο.

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Χειροποίητες σαγιονάρες για μικρές κυρίες

Το ΣΚ που μας πέρασε έφτιαξα τις πρώτες μου σαγιονάρες για φέτος. Άργησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ! Φυσικά προορίζονται για τα κορίτσια μου. Όσο πιο μικρή είσαι σε ηλικία, τόσο πιο γρήγορα εκπληρώνονται οι επιθυμίες σου!!!
Τις στόλισα με χάντρες και κορδελίτσες για να τους δώσω ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ. Πρόσθεσα και κάποια κουδουνάκια. Η μεγάλη μου κόρη φυσικά επέλεξε μόνη της και τα χρώματα και τις χάντρες. Στο ίδιο ύφος επιλέχθηκαν και για τη μικρή.
Πρώτα έφτιαξα της μικρής σε φουξ, πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις:

 και μετά της μεγάλης σε φουξ, μωβ, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις:

Και εδώ και οι δυο μαζί:
Τα κορίτσια μου ξετρελάθηκαν και ήδη τις φορούν και καμαρώνουν!!! Ευτυχώς έρχεται και η δική μου σειρά! Έχω ξεκινήσει ήδη να τις φτιάχνω και ευελπιστώ ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμες να σας τις δείξω.