Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Smile

Τελευταία μέρα σήμερα για τις προκλήσεις του Get Creative και μόλις ετοίμασα μία ακόμη καρτούλα για να συμμετάσχω στην πρόκληση με το sketch. Και μπορεί η άνοιξη να μας παίζει κρυφτούλι τις τελευταίες μέρες, εγώ όμως συνεχίζω να βλέπω μπροστά μου λουλούδια και να χαμογελώ.
Σας προτρέπω λοιπόν να χαμογελάσετε μαζί μου!

Κι αυτό είναι το sketch στο οποίο βασίστηκα :
Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε ένα όμορφο ΣΚ!!!

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Μίνι άλμπουμ για τα γενέθλια της μικρής μου κόρης

Άργησα αλλά τελικά κατάφερα να το τελειώσω!
Και ο λόγος για το μίνι άλμπουμ που ήθελα να φτιάξω για τα γενέθλια της μικρής μου κόρης. Το πάρτυ της έγινε αρχές του χρόνου αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία να το τελειώσω.
Αρχικά είχα σκεφτεί να το φτιάξω χριστουγεννιάτικο, μιας και το πάρτυ μας είχε αυτό το θέμα. Ξεκίνησα για να είμαι ειλικρινής να δουλεύω με χριστουγεννιάτικα χαρτιά. Αλλά πριν βάλω τις φωτογραφίες μέσα, άλλαξα γνώμη και το άλλαξα όλο! Πέρασε και καιρός, έφτασε και η άνοιξη και τα χριστουγεννιάτικα πλέον χαρτιά και διακοσμητικά δε μου έδιναν καμμία έμπνευση.
Έτοιμο λοιπόν και σας το παρουσιάζω:
το εξώφυλλο
και οι εσωτερικές σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε όμορφα εκείνο τα βράδυ, μικροί και μεγάλοι, κι αυτό το άλμπουμ πραγματικά θα μας θυμίζει εκείνη τη βραδιά.
Πριν κλείσω, θα ήθελα κι εγώ να αναφέρω τις κατατοπιστικές οδηγίες της Βιβίκας για το πως μπορούμε να μη χάσουμε την παρακολούθηση των αγαπημένων blogs μέσω bloglovin. Για όσες έχετε απορίες, διαβάστε την αναλυτική ανάρτησή της και πιστεύω ότι θα σας λυθούν όλες. Εγώ πάντως τις ακολούθησα κατά γράμμα και νομίζω ότι τα κατάφερα.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

With love

Να'μαι ξανά! Αυτή τη φορά επανέρχομαι με μία κάρτα για το Get Creative για την πρόκληση Μαρτίου που μας ζητούσε η κάρτα μας να έχει επάνω ένα φάκελο.
Έβαλα επάνω ένα μικρό φακελάκι που από μέσα βγαίνουν τα γράμματα που σχηματίζουν την ευχή μου : "with love"! Πρόσθεσα ένα doily καρδιά και έραψα στο χαρτί της βάσης.
Η κάρτα μου
και ένα κοντινό από το φακελάκι με τα γράμματα να "ξεπηδούν".
Ελπίζω να σας αρέσει!

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

"She Blooms"

Καλημέρα σε όλες!
Πέρασε κιόλας ένας μήνας από την προηγούμενη ανάρτησή μου και πραγματικά ούτε που το κατάλαβα. Δύσκολος μήνας, γεμάτος πολλές υποχρεώσεις. Ευτυχώς όμως τώρα ηρέμησαν κάπως τα πράγματα και ευελπιστώ να επανέλθω στους κανονικούς μου ρυθμούς.
Το Scrapbooking in Greece μας ζήτησε για το μήνα Μάρτη να φτιάξουμε κάτι που να δείχνει τον ερχομό της άνοιξης. Έχοντας λοιπόν πιο ανεβασμένη διάθεση, θέλησα να φέρω κι εγώ με τον τρόπο μου την άνοιξη, όχι μόνο στον καιρό αλλά πολύ περισσότερο στη διάθεσή μου. Έτσι ετοίμασα την παρακάτω σύνθεση και μ'αυτήν θα συμμετέχω στην πρόκληση.
Χρησιμοποίσα λουλουδάτα χαρτιά και διακοσμητικά και μια φωτογραφία της μεγάλης μου κόρης (είναι από τις αγαπημένες της) που προσωπικά πιστεύω ότι μοιάζει με "λουλούδι" (είμαι μαμά-κουκουβάγια! - δεν το κρύβω!). Νομίζω αρκετά καλά συστατικά για να δείξω τον ερχομό της άνοιξης. Όλα τα χαρτιά και τα διακοσμητικά είναι από τη συλλογή On trend της Crate Paper, που αν και τα έχω αγοράσει καιρό, τώρα βρήκα την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσω. Τη λάτρεψα ήδη τη συλλογή!
Ελπίζω να σας αρέσει και σας εύχομαι να περάσετε όμορφα το τριήμερο!