Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

April Mini Album Swap!!

Πω! Πω! Χάθηκα τελείως από την μπλογκογειτονιά! Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση και ειλικρινά δεν το κατάλαβα καθόλου. Ήρθε και έφυγε και το Πάσχα.
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να τα περάσατε όμορφα, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φέτος κατάφερα να ξεκλέψω μια - δυο μέρες παραπάνω και να δραπετεύσω στην εξοχή μακριά από υπολογιστές και διαδίκτυο. Μεγάλη αποτοξίνωση!
Ο Απρίλιος ήταν ένας πολύ γεμάτος μήνας από όλες τις απόψεις. Μεταξύ των άλλων, δήλωσα συμμετοχή στην ανταλλαγή μίνι άλμπουμ με προαιρετικό θέμα την "Άνοιξη". Πρώτη μου συμμετοχή σε κάτι τέτοιο και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε πολύ η όλη διαδικασία. Το ζευγάρι μου μετά από κλήρωση ήταν η γλυκήτατη Κατερίνα Νομικού την οποία δε γνώριζα νωρίτερα. Επικοινωνόντας μαζί της με ενημέρωσε, χωρίς όμως να με δεσμεύσει, ότι είναι μανούλα δύο αγοριών και αν θα μπορούσα να φτιάξω κάτι αγοριστίκο. Ουπς! Τι κάνουμε τώρα; Εγώ κοριτσομάνα και περιστοιχισμένη από ροζουλιά χαρτιά και διακοσμητικά. Πώς να φτιάξω κάτι αγορίστικο; Δε ξέρω να κάνω κάτι τέτοιο. Προσπάθησα λοιπόν να χρησιμοποιήσω διάφορα χαρούμενα χρώματα και να κινηθώ σε πιο ουδέτερους τόνους. Δηλαδή να φτιάξω κάτι πολύχρωμο και ανοιξιάτικο που θα μπορούσε να ταιριάξει και σε αγόρι και σε κορίτσι. Αυτή θα μπορούσε να είναι η δική μου πιο "αγορίστικη" εκδοχή.  Με βοήθησε πολύ και το κιτ Hopscotch της Fancy Pants που είχε μέσα αρκετά γαλάζια και πράσινα χαρτιά. Να μην πολυλογώ όμως περισσότερο. Ας αφήσω να μιλήσουν οι εικόνες.
Ο τίτλος του μίνι μου είναι η άνοιξη και τον πλαισίωσα από διάφορα χρωματιστά λουλουδάκια και μια πεταλούδα. Στους κρίκους έβαλα πολλές χρωματιστές κορδέλες και λίγο τούλι για περισσότερη τσαχπινιά! Φυσικά δεν παρέλειψα να προσθέσω και λίγο ράψιμο που μου αρέσει πολύ.

Στις εσωτερικές σελίδες έφτιαξα διάφορες θηκούλες για να φιλοξενήσουν φωτογραφίες και tags καθώς και κάποια βιβλιαράκια για επιπλέον χώρο.
Η δεξιά σελίδα ανοίγει προς τα δεξιά και κρύβει θηκούλα.
 Συνέχισα με ένα βιβλιαράκι για να χωρέσει περισσότερες φωτογραφίες

Έραψα και πρόσθεσα doily που είναι τα αγαπημένα μου συστατικά

Ένα δίπτυχο και θήκη στη γωνία για tags
Και επιπλέον θήκες για μικρά και μεγάλα tags
Ελπίζω να αρέσει στην παραλήπτρια και να το γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις. Εγώ πάντως το έφτιαξα με πολλή αγάπη και μεράκι για το σκοπό αυτό.
Κλείνοντας (ναι! τελειώνει επιτέλους αυτή τη ανάρτηση!!), θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Κατερίνα για το μίνι άλμπουμ που ετοίμασε για μένα. Πραγματικά το λάτρεψα όταν το είδα. Πολύ προσεγμένο και σικάτο, με υπέροχα χρώματα και φοβερές τσέπες/θήκες και βιβλιαράκια. Θα σας δείξω μόνο το εξώφυλλο και θα αφήσω στην ίδια να σας το παρουσιάσει πιο αναλυτικά. Το εσωτερικό του κρύβει μικρούς "θησαυρούς"!
Φιλιά πολλά μέχρι την επόμενη ανάρτηση που ελπίζω να μην αργήσει τόσο!!!