Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες Καρτούλες

Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα τις πρώτες μου σφραγίδες και μελάνια κι έτσι το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πειραματίστηκα λιγάκι. Είναι ένα χριστουγεννιάτικο σετάκι κι έτσι έφτιαξα και αντίστοιχες καρτούλες.
Στην πρώτη χρησιμοποίησα το σχέδιο νιφάδα και σφράγισα το φόντο της κάρτας μου. Κάτι τέτοιο ζητούσε και η πρώτη πρόκληση του Νοεμβρίου του Get Creative κι έτσι μ' αυτήν την κάρτα θα λάβω μέρος.
Ζητούσε βέβαια και δεύτερη σφραγίδα κι ελπίζω να μετράει η σφραγίδα με την ευχή κάτω δεξιά.
Στη δεύτερη κάρτα εμπνεύστηκα από το clips-n-cuts και τις υπέροχες κάρτες που φτιάχνει η Vicky. Σε καμμία περίπτωση δε μπορώ να φτάσω τη δουλειά της κι ούτε έχω τόσες πολλές σφραγίδες αλλά θα ήθελα να συμμετέχω στο διαγωνισμό της. 
Είναι απλές οι καρτούλες μου αλλά εγώ το χάρηκα πολύ και μου άρεσε το αποτέλεσμα. Ελπίζω και σε εσάς!

13 σχόλια:

  1. Η ομορφια βρισκεται στην απλοτητα! ;) Ειναι πολύ όμορφες οι καρτουλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι παρα πολυ ομορφες!!!και οπως ειπε και η Βαλια πιο πανω,η ομορφια βρισκεται στην απλοτητα!προσωπικα δεν μου αρεσει σε μια καρτα απο τα πολλα διακοσμητικα να μην μπορεις να ξεχωρισεις τιποτα...ειναι καταπληκτικες και οι δυο!!
    ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη στο get creative!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες και γιορτινές οι κάρτες σου! Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Beautiful cards!!! Thank you so much for playing with Get Creative!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hi Lefki, I love your cards ! Great work with lovely stamping and gorgeous colours. Thank you for joining us at get creative and good luck.
    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟλύ όμορφες οι κάρτες σου! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα!!! Ευχαριστουμε για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση του Get Creative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Beautiful cards Lefki ... love your stamping the the red bling is a great addition!!! Thanks for playing with us at Get Creative and good luck!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λευκή οι κάρτες σου είναι υπέροχες και οι δύο. Μου αρέσει πολύ η κόκκινη κορδέλα και στις δύο κάρτες. Σε ευχαριστώ που πήρες μέρος στην πρόκληση και σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια. Είσαι γλυκύτατη και ταλαντούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ομορφες καρτουλες!!!Καλή επιτυχια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λευκή έγιναν υπέροχες!!! Και οι μολυβοθήκες που ειδα και το τετράδιο ειναι τελεια! Καλά κανει και καμαρώνει η κορη σου οτι εισαι καλλιτέχνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφες καρτούλες! και βεβαίως τόσο Χριστουγεννιάτικες! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΕΥΚΗ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ .ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή