Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πάρτυ συνέχεια και άλλα

Όπως είπα σε προηγούμενη ανάρτηση αυτό το μήνα θα έχω κόσμο κάθε εβδομάδα για τα γενέθλια των κοριτσιών μου. Έτσι, την Κυριακή που μας πέρασε είχαμε το δεύτερο γύρο, συγνώμη πάρτυ ήθελα να πω, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο 25-30 άτομα! Αυτή τη φορά δεν ετοίμασα τούρτα αλλά πήρα έτοιμη και ετοίμασα μόνο τα δωράκια των παιδιών.
Βραχιολάκια από καουτσούκ για τα κορίτσια :
Και μπρελόκ για τα αγόρια :
Ευτυχώς άρεσαν πολύ και στα κορίτσια αλλά και στα αγόρια. Χάρηκα πολύ. Και επειδή ξέχασα να αγοράσω πουγκάκια για να τα βάλω μέσα, έφτιαξα αυτοσχέδιους φακέλους. Ίσως φαίνονται λίγο πρόχειροι αλλά την δουλειά τους την έκαναν άψογα.
Και φυσικά θα έχετε καταλάβει τη μανία που μας έχει πιάσει οικογενειακώς για τα βραχιολάκια από καουτούκ. Εγώ ήδη φοράω καμιά δεκαριά και τα κορίτσια μου το ίδιο! Για του λόγου το αληθές ορίστε το χέρι της μεγάλης μου κόρης :
Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά αποκτήσαμε! Αλλά είναι τόσο χαριτωμένα που δεν μπορώ να αντισταθώ.
Εκτός από αυτά είχαμε να φτιάξουμε και μια εργασία για το σχολείο. Μια μακέτα για το μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος. Έγινε σε συνεργασία με μια συμμαθήτριά μας και το χαρήκαμε πολύ και παιδιά αλλά και γονείς.
Δεν έγινε πολύ καλή; Ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω ότι φτιάξαμε κάτι τέτοιο. Αν και θα προτιμούσα τέτοιες εργασίες να γίνονται στο σχολείο.
Τέλος, να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω την Ελευθερία για το δωράκι που μου έστειλε. Θυμάστε την πρώτη μου ανάρτηση που είχα αναφέρει ότι είχα κερδίσει σ' ένα διαγωνισμό; Λοιπόν εδώ και δύο εβδομάδες έχω παραλάβει το δωράκι μου απλά δεν ευκαίρησα να σας το δείξω. Πραγματικά ξεπερνάει κάθε προσδοκία! Αισθάνομαι απίστευτα τυχερή!
Αυτό αντίκρισα όταν άνοιξα το δέμα :
Και εδώ προσπάθησα να κάνω να φαίνεται όλο το περιεχόμενο :
Ελευθερία μου ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου και σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Τώρα φυσικά θα πρέπει να αφήσω τις δικαιολογίες και να στρωθώ στη δουλειά για νέες δημιουργίες έτσι ώστε να αξιοποιήσω στο έπακρον τα καινούρια μου υλικά. Αυτό το μήνα δεν προβλέπεται αλλά δεσμεύομαι για τον επόμενο. Ή μήπως όχι;





5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία και τα βραχιολάκια αλλά και η μακέτα σας τέλεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΥΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΜΑΚΕΤΑ ΣΑΣ ΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα. Θα τα χαρούν τα παιδιά.Είμαι καινούργια στη γειτονιά και μπορείς να με βρεις στο HappyLittleDots. Φιλάκια πολλά και ελπίζω να τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα πολύ όμορφα φτιαγμένα!!μπράβο σας!!καλες δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή