Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Βραβεία!

Εδώ και μέρες έχω λάβει βραβεία απο τη Demi αλλά ως συνήθως καθυστερώ να πάρω απόφαση να τα αναρτήσω.  Δήμητρα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις και συγνώμη για την καθυστερημένη ανάρτηση!

Η διαδικασία για τα βραβεία είναι η εξής:
Να αναφέρω το blog που μου έκανε την πρόσκληση για το παιχνίδι ,να γράψω 7 πραγματάκια για μένα και να επιλέξω κι εγώ bloggers που θα πρέπει να τους ενημερώσω για το παιχνίδι και το βραβείο!
Επειδή έχω ξαναμιλήσει για τον εαυτό μου σε παλαιότερη ανάρτηση θα προσπαθήσω να αναφερθώ σε κάτι διαφορετικό για μένα. Αρχίζω λοιπόν:

1.Λατρεύω τις εκδρομές και τα ταξίδια αλλά δυστυχώς δεν κάνω όσα θα ήθελα. Πάντα βάζω άλλες προτεραιότητες πρώτες. Πρέπει να το αλλάξω αυτό γιατί αυτό το διάστημα το έχω μεγάλη ανάγκη.
2. Λατρεύω να ψωνίζω και ειδικά για τα κορίτσια μου. Φροντίζω όμως να το κάνω με μέτρο και προτιμώ την περίοδο των εκπτώσεων.
3. Λατρεύω να διαβάζω βιβλία. Και μάλιστα να τα αγοράζω και όχι να τα δανείζομαι. Έχω μια μεγάλη βιβλιοθήκη γεμάτη από βιβλία και δε ξέρω που αλλού να τα βάλω. Δανείζω όμως στους φίλους μου και έτσι κατά καιρούς αδειάζει λίγο.
4. Δεν έχω και δεν είχα ποτέ πιστωτική κάρτα! Αντιστέκομαι όλα αυτά τα χρόνια γιατί ειλικρινά δε ξέρω αν θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω με σύνεση.
5. Δεν κρύβω την ηλικία μου και πως θα μπορούσα άλλωστε! Είμαι γεννημένη στις 17 Νοεμβρίου του 1973, την ημέρα και τη χρονιά του Πολυτεχνείου!!!
6. Δεν κρύβω και τα κιλά μου! Απλά αποφεύγω να ζυγίζομαι!!!
7. Μ' αρέσει κάθε τι χειροποίητο είτε φτιαγμένο από εμένα είτε από άλλον. Δε μ' αρεσουν τα τυποποιημένα προϊόντα. 
Με τη σειρά μου λοιπόν να χαρίσω κι εγώ τα βραβεία στις :
Σάντυ
Σοφία
Βάλια
Χριστίνα
Ελένη
Βιβή
Γιασμίν

Ξέρω ότι το τελευταίο διάστημα όλοι μας έχουμε άλλα στο κεφάλι μας να μας απασχολούν, όμως η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να ελπίζουμε. 
Καλή Κυριακή σας εύχομαι και θα επανέλθω σύντομα με νέο βραβειάκι.

3 σχόλια:

  1. ΛΕΥΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΑΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΣΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΕΚΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΕΔΩ http://skeftomaiaraiparho.blogspot.com/
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λευκή μου επιτέλους αξιώθηκα να αναρτήσω τα βραβεία! Γιούχου! Και πάλι σε ευχαριστώ, καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή