Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μίνι άλμπουμ - δωράκια για τις δασκάλες μας

Αυτήν την εβδομάδα τα σχολεία έκλεισαν και αποχαιρετήσαμε τις δασκάλες μας. Θέλησα λοιπόν να φτιάξω από ένα μικρό ενθύμιο για την κάθεμια για να θυμούνται τη χρονιά που πέρασε. Ειδικά για τη μικρή μου κόρη που μετά από δύο χρόνια αποχαιτέρησε το νηπιαγωγείο και είναι έτοιμη πλέον να περάσει την πόρτα του "μεγάλου σχολείου". Τα συναισθήματα πολλά και η συγκίνηση μεγάλη.  Ο χρόνος μου περιορισμένος, η διάθεση μου όμως μεγάλη. 
Για τις δύο δασκάλες του ολοήμερου νηπιαγωγείου ακολούθησα τις οδηγίες της Μαρίας από μια πρόσφατη σχετικά ανάρτησή της. Προσπάθησα να τα φωτογραφίσω πριν βάλω μέσα τις φωτογραφίες έτσι ώστε να μην εκθέσω τα πρόσωπα των μικρών παιδιών. Ομολογώ ότι αδικούνται πολύ χωρίς τις φωτογραφίες αλλά παρ'όλα αυτά θα πάρετε μια γεύση.
εξώφυλλα
Εδώ το πρώτο χωριστά :

εξώφυλλο

εσωτερικά όπως ανοίγει


 κι εδώ το δεύτερο :

εξώφυλλο

εσωτερικά όπως ανοίγει

Ευχαριστούμε πολύ τις υπέροχες δασκάλες μας για όλα όσα μας πρόσφεραν και μας έμαθαν. Για την αγάπη τους και τη φροντίδα τους.

Το τρίτο άλμπουμ προοριζόταν για τη δασκάλα της μεγάλης μου κόρης στο δημοτικό. Έγινε πολύ απλά και γρήγορα αλλά με πολύ χαρούμενα χρώματα. Εξώφυλλα από χαρτόνι και εσωτερικές σελίδες από pattern χαρτιά. Συλλογή "Hello Summer" της Echo Park. Αυτό το φωτογράφισα αφού έβαλα τις φωτογραφίες (ξέχασα να το κάνω νωρίτερα) και γι'αυτό το λόγο κάλυψα τις φωτογραφίες με ένα χαρτί.

Εσωτερικές σελίδες με φωτογραφίες και θηκούλες για ευχούλες και ζωγραφιές.















Εύχομαι τα καλύτερα στις δασκάλες μας γιατί πραγματικά επιτελούν σπουδαίο έργο και καλή ξεκούραση. Ελπίζω να τους άρεσαν τα δωράκια μας. Καλό καλοκαίρι σε όλους τους μαθητές.

Υ.Γ. Θα επανέλθω σύντομα με δύο ακόμη μίνι άλμπουμ!


8 σχόλια:

  1. πολύ όμορφα τα δωράκια σας για τις δασκάλες!!!αλλά και το μίνι υπέροχο!!!Καλό καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελεια αναμνηστικα δωρα !!!Ανυπομονω να κανω και εγω τετοια για την μικρη μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Λευκή τι όμορφα αλμπουμάκια που φτιάχνεις!!!Μου αρέσουν τόσο πολύ!Μα τόσο πολύ!Τόσο ωραία διακοσμημένα!Πολύ ωραία δουλειά!!Μπράβο σου,μπράβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα mini albums είναι μικρά και θαυματουργά!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Λευκή, πάρα πολύ όμορφα! διάλεξες όμορφα χαρτιά!!Σίγουρα θα τα χαρούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή