Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

A' crop Θεσσαλονίκης - Get Creative sketch layout challenge

Φαντάζομαι όλο και κάπου θα πήρε το μάτι σας φωτογραφίες και σχόλια για το α' crop που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Με μεγάλη μου χαρά δηλώνω ότι ήμουν κι εγώ μία από τις τυχερές που παραβρέθηκαν εκεί το Σάββατο που μας πέρασε. Η χαρά μου, απερίγραπτη. Οι εντυπώσεις μου, εκπληκτικές. Τα συναισθήματα, έντονα. Πέρασα υπέροχα!!!
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Γωγώ που το σκέφτηκε και το υλοποίησε με άψογο τρόπο. Φοβερή οργάνωση μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.  Και φυσικά όλες τις υπόλοιπες κοπέλες για τη συμμετοχή τους και την απίθανη παρέα τους. Δεν ξέρω ποια να πρωτοαναφέρω.
Κάποιες τις ήξερα μόνο από τα blog τους. Κάποιες τις είχα ακουστά. Καμιά τους όμως δεν είχα ξαναδεί από κοντά. Όλες τις συνάντησα πρώτη φορά εκεί. Κι όμως ένιωσα σαν να τις ξέρω καιρό. Η εμπειρία μοναδική. Μπορεί να μη μίλησα πολύ (θέλω λίγο το χρόνο μου για να πάρω θάρρος), μπορεί να μη "δούλεψα" πολύ (το χόμπυ αυτό με έχει κάνει αναποφάσιστη), μπορεί να μη ρώτησα όλα όσα ήθελα (είχα πάρει και τετράδιο για να σημειώνω!!!), η αλήθεια είναι όμως ότι έφυγα απίστευτα "γεμάτη". Όλες μαζί και κάθε μία χωριστά μου φέρθηκαν με άψογο τρόπο, μου απάντησαν σε κάθε ερώτηση και με βοήθησαν σε ότι χρειάστηκα με απέραντη προθυμία. Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!!!!!!!!!!!!
Το μόνο που κατάφερα να κάνω, ήταν μια σύνθεση για το Get Creative με το sketch της Ελίνας.
Χρησιμοποίησα το λατρεμένο Graceful κιτ της Echo Park (αυτό είχα πάρει μόνο μαζί μου). Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια είναι η μικρή μου κόρη, το άλλο μου "όμορφο κορίτσι".


Και μερικές λίγο πιο κοντινές:



Ελπίζω να ξαναγίνει σύντομα κι άλλο crop εδώ στη Θεσσαλονίκη, για να έχουμε την ευκαρία να περάσουμε ξανά τέτοιες όμορφες στιγμές.
Φιλάκια πολλά!!!

17 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα Λευκή το μόνο που κατάφερες να κάνεις?! Πόσο πολύ σε νιώθω! Έχω βρεθεί σε συναντήσεις που δεν ολοκλήρωσα τίποτα, οπότε να νιώθεις περήφανη που έφτιαξες αυτή την υπέροχη σύνθεση!!!! Πραγματικά είναι πολύ όμορφη σύνθεση, τα χρώματα, τα διακοσμητικά και με την κούκλα κορούλα σου να κλέβει την παράσταση!!! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ μα είναι πανέμορφη!!!χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφη σύνθεση!!!! Η δημιουργία πάντα είναι πιο διασκεδαστική με παρέα ;) Καλή επιτυχία στην πρόκληση και πολλές ευχές για ακόμα περισσότερες συναντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hi Lefki it was lovely to meet you Saturday and I like you was a little quiet and for the same reasons but am sure next time will be different. This is such a beautiful layout and was lucky enough to see it up close. You did a fabulous job. Thank you so much for sharing with us at Get Creative and good luck. Hope we meet again soon.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία αλλά καλή! Είναι τέλεια η σύνθεση σου! Στο είπα και από κοντά άλλωστε :)
    Σ' ευχαριστώ που με άφηνες να "παίζω" με τα όμορφα εργαλειάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ όμορφη σύνθεση, μου άρεσε από την αρχή που την είδα που την έφτιαχνες! Η φωτογραφία είναι τέλεια, είχε να μοιάσει η μικρή!!! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελεια η σύνθεση !Ειμαι σίγουρη ότι ηταν φοβερή εμπειρια !μακαρι να γινονται συνεχεια τετοια !
    ΑΑΑχ και αυτοι οι κυκλοι με ταλαιπωρουν , το εκανες τελειο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι απίθανη! Mια χαρά είναι να κάνεις μία σύνθεση, δεν είναι λίγο! Χαίρομαι που περάσατε ωραία!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λευκή μου χάρηκα τόσο πολύ που σε γνώρισα!Είσαι μία γλύκα!Ελπίζω τώρα που έγινε η αρχή να τα ξαναπούμε σύντομα!Η σύνθεση μου αρέσει τρελά!Και η μικρή σου είναι μία κούκλα σαν και εσένα!Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ δροσερή πολύ όμορφη!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου αρέσει πάρα πολύ.Και το κοριτσάκι σου είναι πολύ γλυκό.
    Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κι ευχομαι να ξαναβρεθούμε πάλι όλες σύντομα.Καλή επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λευκή, είναι ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ όμορφη η σελίδα σου! Και λες ότι ήταν το μόνο που έκανες στο κροπ;;;; δηλαδή αν έκανες όσα ήθελες, τι θα βλέπαμε;;;; Μπραβο, εξαιρετική δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λευκή μου πολύ όμορφη η σύνθεση σου! Χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα από κοντά! Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λευκή μου η συνθεση σου είναι υπέροχη !!!πήρα και γω προχθες το ιδιο ΚΙΤ και ειναι θαυμασιο....Αξέχαστη η συνάντηση ε;
    Να χαίρεσαι την κουκλα σου ειναι πολύ χαριτωμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λευκή μου, χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ που σε γνώρισα!!! Περάσαμε τόσο καταπληκτικά που όταν μιλούσα γι'αυτό μετά την επιστροφή μου μου λέγανε "μα τόσο ωραία ήταν;" χαχαχαχα

    Πάρα μα πάρα πολύ ωραία η σύνθεσή σου και το κοριτσάκι σου μια γλύκα! Πολύ μου αρέσουν τα μπανεράκια ;ο)

    Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπέροχη σύνθεση!!η κόρη σου κούκλα!!Είδα φώτο και φαντάζομαι πως περάσατε... τέλεια!!πάντα τέτοια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή