Σάββατο 11 Μαΐου 2013

April Mini Album Swap!!

Πω! Πω! Χάθηκα τελείως από την μπλογκογειτονιά! Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση και ειλικρινά δεν το κατάλαβα καθόλου. Ήρθε και έφυγε και το Πάσχα.
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να τα περάσατε όμορφα, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φέτος κατάφερα να ξεκλέψω μια - δυο μέρες παραπάνω και να δραπετεύσω στην εξοχή μακριά από υπολογιστές και διαδίκτυο. Μεγάλη αποτοξίνωση!
Ο Απρίλιος ήταν ένας πολύ γεμάτος μήνας από όλες τις απόψεις. Μεταξύ των άλλων, δήλωσα συμμετοχή στην ανταλλαγή μίνι άλμπουμ με προαιρετικό θέμα την "Άνοιξη". Πρώτη μου συμμετοχή σε κάτι τέτοιο και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε πολύ η όλη διαδικασία. Το ζευγάρι μου μετά από κλήρωση ήταν η γλυκήτατη Κατερίνα Νομικού την οποία δε γνώριζα νωρίτερα. Επικοινωνόντας μαζί της με ενημέρωσε, χωρίς όμως να με δεσμεύσει, ότι είναι μανούλα δύο αγοριών και αν θα μπορούσα να φτιάξω κάτι αγοριστίκο. Ουπς! Τι κάνουμε τώρα; Εγώ κοριτσομάνα και περιστοιχισμένη από ροζουλιά χαρτιά και διακοσμητικά. Πώς να φτιάξω κάτι αγορίστικο; Δε ξέρω να κάνω κάτι τέτοιο. Προσπάθησα λοιπόν να χρησιμοποιήσω διάφορα χαρούμενα χρώματα και να κινηθώ σε πιο ουδέτερους τόνους. Δηλαδή να φτιάξω κάτι πολύχρωμο και ανοιξιάτικο που θα μπορούσε να ταιριάξει και σε αγόρι και σε κορίτσι. Αυτή θα μπορούσε να είναι η δική μου πιο "αγορίστικη" εκδοχή.  Με βοήθησε πολύ και το κιτ Hopscotch της Fancy Pants που είχε μέσα αρκετά γαλάζια και πράσινα χαρτιά. Να μην πολυλογώ όμως περισσότερο. Ας αφήσω να μιλήσουν οι εικόνες.
Ο τίτλος του μίνι μου είναι η άνοιξη και τον πλαισίωσα από διάφορα χρωματιστά λουλουδάκια και μια πεταλούδα. Στους κρίκους έβαλα πολλές χρωματιστές κορδέλες και λίγο τούλι για περισσότερη τσαχπινιά! Φυσικά δεν παρέλειψα να προσθέσω και λίγο ράψιμο που μου αρέσει πολύ.

Στις εσωτερικές σελίδες έφτιαξα διάφορες θηκούλες για να φιλοξενήσουν φωτογραφίες και tags καθώς και κάποια βιβλιαράκια για επιπλέον χώρο.
Η δεξιά σελίδα ανοίγει προς τα δεξιά και κρύβει θηκούλα.
 Συνέχισα με ένα βιβλιαράκι για να χωρέσει περισσότερες φωτογραφίες

Έραψα και πρόσθεσα doily που είναι τα αγαπημένα μου συστατικά

Ένα δίπτυχο και θήκη στη γωνία για tags
Και επιπλέον θήκες για μικρά και μεγάλα tags
Ελπίζω να αρέσει στην παραλήπτρια και να το γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις. Εγώ πάντως το έφτιαξα με πολλή αγάπη και μεράκι για το σκοπό αυτό.
Κλείνοντας (ναι! τελειώνει επιτέλους αυτή τη ανάρτηση!!), θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Κατερίνα για το μίνι άλμπουμ που ετοίμασε για μένα. Πραγματικά το λάτρεψα όταν το είδα. Πολύ προσεγμένο και σικάτο, με υπέροχα χρώματα και φοβερές τσέπες/θήκες και βιβλιαράκια. Θα σας δείξω μόνο το εξώφυλλο και θα αφήσω στην ίδια να σας το παρουσιάσει πιο αναλυτικά. Το εσωτερικό του κρύβει μικρούς "θησαυρούς"!
Φιλιά πολλά μέχρι την επόμενη ανάρτηση που ελπίζω να μην αργήσει τόσο!!!


11 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι πέτυχες ένα σούπερ χαρούμενο μίνι !Και τα χρώματα του είναι υπέροχα και ταιριαζουν σε αγορακι..Πολύ ανοιξιατικο, χαίρομαι που η ανταλλαγη βρήκε το νόημα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω εσύ έκανες πολύυυυ δουλειά! Λευκή μου βγήκε υπέροχο! Πιστεύω ότι θα ξετρελαθεί η Κατερίνα! Μπράβο σου ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθώς ανέστη!
    Χρόνια πολλά!

    Πανέμορφο το άλμπουμ σου και πολύ χαρούμενο!
    Τα χρώματα υπέροχα!
    Και οι τόσες πολλές θήκες που έβαλες το "μεγαλώνουν" κατά πολύ για να χωρέσει η παραλήπτρια πολλές αναμνήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευκή μου το "ζήλεψα" το αλμπουμάκι σου!!!Φανταστικό και φαινεται η δουλεια που εχει!!!Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο κοντα Λευκη ειναι πολυ πολυ πιο ομορφο!!!!σε ευχαριστω πολυ και παλι!!!προς το παρον το εχω στολισει αλλα μολις βρω χρονο να παω στο φωτογραφειο θα το γεμισω με τα αγορια μου!!επισης πρεπει να κανω κι εγω αναρτηση,αυτη τη βδομαδα σιγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λευκή μου χρόνια πολλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου ! Το αλμπουμάκι σου είναι υπέροχο και πολύ χαρούμενο ! Πολύ ωραίοι οι συνδυασμοί των χαρτιών και αν και κοριτσομάνα πέτυχες ένα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα !!!
    Φιλιά πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λευκή μου δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα!
    Φοβερή δουλειά!Υπέροχο αλμπουμάκι!
    Μπράβο σου Λευκή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά Λευκή, το άλμπουμ είναι πραγματικά υπέροχο! Τόσο ανοιξιάτικο και χαρούμενο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ Λευκή τι όμορφο που είναι φαίνεται υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχο!! Μπράβο Λευκή μου, καιρό έχω να μπω!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λευκή είναι φοβερο όπως όλα τα μίνι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή