Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Καρτών συνέχεια και τέλος για τις προκλήσεις του Get Creative

Σήμερα θα σας δείξω και τις τελευταίες κάρτες που ετοίμασα για τις προκλήσεις του Get Creative.
Ξεκινώ με την πρόκληση της Marie που μας ζήτησε καρδούλες στην κάρτα μας.  Εγώ χρησιμοποίησα μια καρδιά για να αντικαταστήσω το γράμμα "O" στη λέξη "LOVE".


Η Ελένη μας ζήτησε να χρησιμοποιήσουμε μάσκα ή στένσιλ στην κάρτα μας. Χρησιμοποίησα μια μάσκα και distress μελάνια για να δημιουργήσω το φόντο στην κάρτα μου.


Η επόμενη κάρτα αφορά την πρόκληση της Αναστασίας που ήθελε να φτιάξουμε μια ATC κάρτα. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα τι είναι αυτό αλλά έκανα την έρευνά μου και έτσι προέκυψε η παρακάτω, χαριτωμένη κατά τη γνώμη μου, καρτούλα.


Και τέλος, είναι η πρόκληση της Πουκαρίνας, που μας ζήτησε να ζωγραφίσουμε ή να γράψουμε κάτι με το χέρι. Αυτή η πρόκληση ίσως και να με δυσκόλεψε και περισσότερο γιατί η σχέση μου με τη ζωγραφική δεν είναι και η καλύτερη. Γι'αυτό το λόγο, ζητώ την επιείκειά σας. Με τα ταπεινά μου υλικά (ξυλομπογιές νερού) ζωγράφισα ένα δέντρο και έγραψα την ευχαριστήρια ευχή μου.


Τελειώνοντας, να μου επιτρέψετε να κάνω ένα μικρό απολογισμό. Νιώθω υπέροχα που κατάφερα να συμμετάσχω σε όλες τις προκλήσεις γιατί ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου.
12 διαφορετικές προκλήσεις για κάρτες που είχαν 1 κοινό στοιχείο : να μας προτρέψουν να γίνουμε δημιουργικοί! Κάποιες προκλήσεις ήταν στο στυλ μου, κάποιες τις έφερα στα μέτρα μου και κάποιες άλλες τελείως έξω από τα νερά μου. Σε όλες όμως ευχαριστήθηκα όλη τη διαδικασία! Έκοψα, έραψα, κόλλησα, σφράγισα αλλά και ζωγράφισα (???) και το χάρηκα πολύ!!!
Αυτά για σήμερα. Καλό βράδυ!

5 σχόλια:

  1. and you did a fabulous job, all of them are wonderful each so different and all beautifully crafted.Of course I love your heart card and how you used the heart, love the great texture too. Thanks so much for your support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τη Marie, καθεμία διαφορετική και όλες υπέροχες! Και αυτές οι 4, αλλά και οι προηγούμενες... Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχες ΟΛΕΣ οι κάρτες σου, λατρεύω τους χρωματισμούς σου!! Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πανέμορφες όλες και η atc φανταστική μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευκή μου έχεις κάνει φανταστική δουλειά για ακόμα μια φορά!!!!! ¨Ολες οι καρτούλες είναι όνειρο και το δεντράκι για την δική μου είναι καταπληκτικό <3 Σε ευχαριστώ πολύ πολύ που έπαιξες και μαζί μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή