Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

"Lovely girl"

"Lovely Girl" είναι το τίτλος της σύνθεσης που θα σας δείξω σήμερα και αφορά τη μεγάλη μου κόρη που είναι μόλις 9 χρονών. Παρ'όλα αυτά όμως το κοριτσάκι μου μεγαλώνει και νιώθω ότι σύντομα δε θα έχει πλέον την ανάγκη μου. Εύχομαι μόνο όταν θα έρθει εκείνη η ώρα να της έχουμε δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ζωής. Στη φωτογραφία επειδή δεν κοιτάει στο φακό (τρελαίνομαι για τέτοιες φωτογραφίες αλλά δυστηχώς δεν έχω πολλές) σου δίνει την εντύπωση ότι ο νους της ταξιδεύει μακριά. Αυτό προσπάθησα να αποτυπώσω και στα λόγια που έγραψα. Ας μην τα πολυλογώ όμως. Ορίστε η σύνθεση μου :
Με τη σύνθεσή μου αυτή θα λάβω μέρος στην πρόκληση της Μελένιας με υπέροχο δώρο γιατί χρησιμοποίησα το sketch της. 
Επίσης στην πρώτη πρόκληση για σύνθεση του Μαρτίου του Get Creative με το χρωματικό συνδυασμό που προτείνει. Επιπλέον η Κατερίνα που είναι Guest Designer αυτό το μήνα κληρώνει και extra δωράκι και την ευχαριστούμε γι' αυτό. 
Το χαρτί της βάσης είναι από το κιτ Be Happy της My Mind's Eye που πιστεύω ότι ταιριάζει τέλεια με το sketch. Το δύσκολο κομμάτι ήταν να συνδυάσω τα χρώματα αλλά νομίζω ότι κάτι κατάφερα. Εσείς θα το κρίνετε. 
Μια κοντινή με το χαρταετό που έφτιαξα 
και από το journaling στο οποίο σίγουρα υστερώ αλλά θέλω πολύ να βελτιώσω
Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθω σύντομα γιατί ετοιμάζω και κάρτα.

28 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η σύνθεση σου Λευκή μου!Και ο χαρταετός μου άρεσε σαν ιδέα και η φωτογραφία της κόρης σου σε ταξιδεύει!Να δώ πότε θα κάνω και εγώ καμια συνθεσούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Μια απόφαση είναι για να το επιχειρήσεις κι εσύ!

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι τέλεια αυτά τα χαρτιά της ΜΜΕ??? Το ίδιο χαρτί χρησιμοποίησα και εγώ για της Μελένιας την πρόκληση,χιχι! Πολύ μου αρέσει η σύνθεσή σου και η φωτο της μικρής σου!!! Ο δε χαρταετός τέλειος!!! Καλη επιτυχία στις προκλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω ότι χρησιμοποίησες το ίδιο! Το είδα και η αλήθεια είναι ότι με αποθάρρυνε λιγάκι αλλά μετά τα ξανασκέφτηκα και έτσι έκανα τη δική μου εκδοχή. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια.

      Διαγραφή
  3. Hi there, what a fabulous layout ! Love your placement here and the great colours and placement. Such a pretty piece. Thank you for sharing with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πανεμορφη σελιδα!!! και η φωτο ολα τα λεφτα!!
    ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη σου στο gc!!
    καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευκή μου, είναι πολύ όμορφη η σύνθεση σου!!!!! Αν και χρησιμοποίησες το ίδιο χαρτί με την Ελίνα, έκανες μια διαφορετική σύνθεση! Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα φιογκάκια στην ουρά του χαρταετού και ο τρόπος που έκανες το journalling, με λωρίδες!! Σ' ευχαριστώ παρα πολύ για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σ' αρέσει. Έχει ιδιαίτερη σημασία η γνώμη σου εφόσον λαμβάνω μέρος στην πρόκληση σου. Είχα ενδοιασμό αν θα'πρεπε να την κάνω επειδή είχα το ίδιο χαρτί με την Ελίνα αλλά τελικά το ξανασκέφτηκα και το τόλμησα. Εξάλλου είναι τελείως διαφορετική. Κι εγώ το χαρταετό και το journaling ξεχωρίζω.

      Διαγραφή
  6. Υπεροχη σελιδα...φοβερη φωτο...ναι πολυ ωραια οπως εγραψες το journaling!!ευχαριστουμε για την συμμετοχη σου στο GC!Καλη επιτυχια στις προκλησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ ωραία!!! Ο χαρταετός μού αρέσει πολύ, αλλά και ο συνδυασμός των χρωμάτων!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απίθανη είναι Λευκή μου!!Κακώς το φοβάσαι,έχεις εξελίξει πολύ τις συνθέσεις σου!!Μπράβο,η φώτο τέλεια με την κούκλα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπέροχα τα πραγματάκια που φτιάχνεις...κούκλα η μικρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απίθανη φωτογραφία και πολύ όμορφοi οι χαρταετοί σου! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λευκή η δουλειά σου είναι εξαιρετική!!Πολύ ωραίο το στήσιμο , ο χαρταετός και πολύ ρομαντική!Χαιρομαι που βελτιώνεσαι συνεχως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικά ξετρελάθηκα με την σύνθεσή σου.... Τα χρώματα είναι υπέροχα, οι λωρίδες για το journaling μου αρέσουν πολύ... και ο χαρταετός είναι απίστευτος, μπράβο! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λευκή ειναι παρα πολύ καλό!!!!!!!! Μπράβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όντως, τα πάς όλο και καλύτερα!! Εχεις αυτό που λέμε καλό "ματι" Μπράβο Λευκή! Καλή επιτυχία!!!!
    φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα και καλή βδομάδα!
    Τι ομορφη η συνθεση σου!

    Πολύ ρομαντική!!! Μπραβο και καλή επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λευκή μου ξέρεις τι μου αρέσει; Που κάθε φορά βλέπω και μια πρόοδο, μια εξέλιξη, βήματα παραπάνω! Υπέροχη η συνθεσή σου, με όμορφα διακοσμητικά, συγκινητικό Journaling και μια φανταστική φωτογραφία!
    Σε ευχαριστούμε πολύ για τη ωραία συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πραγματικά κορίτσια με συγκινείται με τα πολύ καλά σας λόγια. Ξεκίνησα να απαντάω στην καθεμιά χωριστά αλλά τώρα δε ξέρω τι να πρωτοπώ. Ειλικρινά με ενθαρύνεται για να συνεχίσω και με τιμάται με τα σχόλια σας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω πω Λευκή είναι πανέμορφη!!
    Χίλια μπράβο!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατ'αρχην να σου πω πως ο χαρταετός είναι υπέροχος.Είναι απο τα πιο όμορφα layout που είδα τις τελευταίες μέρες.Απλό και εκφραστικό!Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι πάρα πολύ όμορφη σύνθεση!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Lefki para poli oraia i sinthesis sou kai simfono mou aresei poli o hartaetos!!
    kai o gios mou einai 9 eton se 2 mines pos perasan ta hronia eh???
    efharisto gia tin iposiriksi sou sto Get Creative!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ όμορφη σύνθεση - μπράβο Λευκή. Και το δικό μου το κοριτσάκι είναι εννέα χρονών και μπορώ να σου πω ότι έθεσες πολύ ωραία τις σκέψεις μου. Να μας ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα Λευκή! Η σύνθεση σου είναι εξαιρετική!!!! Μπράβο σου, με έχεις εντυπωσιάσει, όλα είναι τόσο τέλεια και αρμονικά δεμένα μεταξύ τους!!! Καλη επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαρεσει πολύ ο χαρταετος σου και τα γραμματα καταπληκτική η συνθεση σου!!!!μπράβο !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή