Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Κάρτα με αυτοκόλλητα

Χαίρεται ξανά! Δεν άργησα πολύ αυτή τη φορά. Και ο λόγος είναι η πρόκληση της 5ης Απριλίου του Get Creative για δημιουργία κάρτας με αυτοκόλλητα.
Όλα τα αυτοκόλλητα που χρησιμοποίησα είναι από το Graceful κιτ της Echo Park που αγόρασα πρόσφατα. Το ιδιαίτερο (κατά τη δική μου άποψη) είναι το "πουά" χαρτί του φόντου. Και τη λέξη πουά τη βάζω σε εισαγωγικά γιατί το δημιούργησα μόνη μου με μικρά αυτοκόλλητα που κόλλησα σε χαρτί κανσόν. Είμαι σίγουρη ότι δεν διακρίνεται καθαρά στη φωτογραφία αλλά οφείλω να το αναφέρω. Την ιδέα την πήρα από κάποιο blog που ανέφερε παρόμοιο τρόπο για να βάψεις πασχαλινά αυγά πουά. Εγώ το εφάρμοσα στην κάρτα μου και ομολογώ ότι ήταν αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Και για του λόγου το αληθές σας δείχνω και τα υλικά μου:
Τύπωσα σε αυτοκόλλητο χαρτί χρώματα της αρεσκείας μου και με διακορευτή έκοψα μικρούς κύκλους. Έπειτα τα κόλλησα με απίστευτη υπομονή στο χαρτί μου. Αν βιάζεστε καλό είναι να αποφύγετε αυτή τη διαδικασία. Το αποτέλεσμα όμως με ικανοποιήσε αρκετά.  Ελπίζω να σας αρέσει.
Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα σχόλιά σας! 

16 σχόλια:

  1. Καταπληκτικη καρτα Λευκη!!!αυτο που εκανες με τους κυκλους απιθανο...αλλα αρκετη δουλεια!!!!!!καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λευκή μου καταπληκτική η κάρτα σου !! η υπομονή σου είναι πολύ μεγάλη αφου κόλλησες τόσα κυκλάκια μόνη σου!!! το αποτέλεσμα , όμως σε δικαίωσε.Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thank you for sharing this beautiful card with us at Get Creative, lots of hard work but well worth the efffort, thank you
    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΥΚΗ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    Υ.Γ. ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευκή μου είναι υπέροχη! Τέλειος συνδυασμός των χρωμάτων! Αν και χρονοβόρα, είναι πολύ ωραία και πρωτότυπη η ιδέα για το πουά χαρτί, το κάνεις και στα χρώματα που θέλεις! Θα σε μιμηθώ κι εγώ!
    Είμαι σίγουρη πως από κοντά θα είναι ακόμα ωραία, θα δείχνει και ανάγλυφο το φόντο!
    Μπράβο και καλή επιτυχία!! Ειλικρινά πιστεύω πως μπορείς να κερδίσεις, φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη καρτα !!Χαρας στην υπομονή σου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λευκή η κάρτα είναι πολυ όμορφη! Αρμονική με ζωηρά χρώματα! Δε θα σχολιάσω την Υπομονή σου, εγω θα είχα φάει το χαρτί απο τα νεύρα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καταπληκτικη δουλεια!ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Lefki beautiful card and very very clever! love it!
    thank for supporting Get Creative!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λευκή είναι υπέροχη!!Πανέμορφη!Τρελαίνομαι για polka dots και αυτή η κάρτα έχει υπέροχα χρώματα!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To αποτέλεσμα σίγουρα σε δικαίωσε! πολύ όμορφη κάρτα και τα χρώματα ζωηρά και χαρούμενα!Σε ευχαριστούμε άρα πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστός Ανέστη! Φοβερή υπομονή έχεις Λευκή, μπράβο σου!!!! Η κάρτα σου είναι πανέμορφη!!! Ευχαριστούμε πολύ που την μοιράστηκες μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δεν φημίζομαι για την υπομονή μου αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασα τον εαυτό μου!!! χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πωπωπωπω χαρά στην υπομονή σου, αλλά άξιζε τον κόπο! Φοβερό το αποτέλεσμα, η κάρτα είναι πραγματικά πανέμορφη!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή