Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ήμουν και γω εκεί!!!

Ήμουν και γω εκεί!!!
Στο χριστουγεννιάτικο crop στην Θεσσαλονίκη που διοργανώθηκε πριν δύο εβδομάδες. Με τρομερή επιτυχία κι αυτή τη φορά. Ευχαριστούμε πολύ Γωγώ!!!

Πέρασα τέλεια! Ξανασυνάντησα κοπέλες που είχα γνωρίσει την προηγούμενη φορά, γνώρισα καινούριες, μίλησα, γέλασα, έφαγα, ήπια, βγήκα φωτογραφίες, έπαιξα bingo, έκανα ανταλλαγή δώρων, έκοψα αλλά τίποτα δεν έφτιαξα. Κι επειδή ο σκοπός της συνάντησής μας ήταν ιερός, να φτιάξουμε πράγματα για το ίδρυμα Μέλισσα, προνόησα και έφτιαξα μερικά easel card - ημερολόγια από το σπίτι.

Ελπίζω να ξαναγίνει σύντομα, με οποιαδήποτε αφορμή για να έχω λόγο να ξαναπάω.
Δεν σας εύχομαι καλές γιορτές γιατί θα επανέλθω σύντομα με διάφορες δημιουργίες. Αξιοποίησα στο επακρον όλα αυτά που έκοψα και εδώ και δύο εβδομάδες δημιουργώ συνέχεια.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο σου Λευκή που ήσουν προνοητική! Γιατί εγώ...ούτε καν έκοψα φιλενάδα! Μόνο βόλταρα κι ήταν τέλεια! Πολύ όμορφα τα ημερολόγια σου! Περιμένουμε και τις υπόλοιπες δημιουργίες σου! Χάρηκα πολύ που σε είδα ξανά από κοντά...και φυσικά ελπίζω να τα ξαναβρεθούμε σύντομα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κορίτσι μου δε χρειαζόταν να φτιάξεις κάτι. Αρκεί που ήσουν εκεί με το κέφι και το μπρίο σου! Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα και περάσαμε τέλεια!!! Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε.

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφη που είναι αυτή η παρέα, ε?! Πόσο καλά περνάς με κοπέλες άνετες, που σε δέχονται όπως είσαι κι απλόχερα σε βοηθάνε σε ό,τι ζητήσεις, που σε κάνουν να γελάς και να ξεχνιέσαι, που είναι έτσι απλά, πάντα εκεί για ό,τι χρειαστείς! Πάντα τέτοια!!!! Και τα ημερολόγια είναι πανέμορφα και πολύ χαριτωμένα! Πολύ καλή η ιδέα με τα μανταλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Έφη μου. Αυτό που λες για την παρέα είναι αλήθεια. Δεν το ήξερα και τώρα που το γνώρισα είμαι ενθουσιασμένη. Για τα ημερολόγια την ιδέα για τα μανταλάκια την πήρα από την Ελευθερία (http://elestecreations.blogspot.gr/)που μου χάρισε ένα παρόμοιο, αλλά δεν πρόλαβα να το αναφέρω. Θα γίνει σε επόμενη ανάρτηση γιατί έφτιαξα κι άλλα ημερολόγια.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Λευκή θαυμάσια τα ημερολόγιά σου!!!!!
    όσο για την παρέα είναι πραγματικά πολύ ωραία να βρίσκεσαι με ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις παρά μόνο από το διαδίκτυο.Εγώ είχα βρεθεί στο περισυνό crop και είχα περάσει τέλεια οπότε σε καταλαβαίνω,τώρα ανυπομονώ για το επόμενο Αθηναικό σε μερικές μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή