Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δεσποινίς...ετών 10!!!

Την Κυριακή που μας πέρασε, η μεγάλη μου κόρη είχε τα γενέθλιά της και μάλιστα τα δέκατα! Μεγαλώσε πια το κοριτσάκι μου και πλέον είναι διψήφιος αριθμός η ηλικία της. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη!
Αυτή τη φορά είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου για να ετοιμάσω κάποια πράγματα. Σίγουρα θα ήθελα περισσότερα αλλά ο χρόνος μου όπως πάντα είναι περιορισμένος.
Αρχικά ξεκίνησα φτιάχνοντας τα δωράκια για τις καλεσμένες μας. Ψάχνοντας για ιδέες στο διαδίκτυο, "έπεσα" πάνω σε κάτι μικρά και χαριτωμένα σημειωματάρια - post it μπλοκάκια. Το θεώρησα εξαιρετική ιδέα για δώρο σε κορίτσια τέτοιας ηλικίας και τελικά δεν έκανα λάθος. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει το λινκ για να σας το παραθέσω αλλά μπορώ κάλλιστα να σας δώσω η ίδια οδηγίες για να τα φτιάξετε εάν το θέλετε.
Στη συνέχεια, αποφασίζοντας για το τι τούρτα ήθελε η κόρη μου, μας προέκυψε και θέμα για το πάρτυ που δεν είναι άλλο από την "καρδιά". Ροζ και κόκκινες καρδούλες παντού!
Έτσι, ξεκινήσαμε μαζί με την κόρη μου να φτιάξουμε τις προσκλήσεις. Ροζ καρδιές κομμένες στο χέρι με κολλημένο μέσα το κείμενο και διακοσμημένες από την ίδια με αυτοκόλλητες κόκκινες καρδιές.
Εγώ της ετοίμασα ένα ευχολόγιο - μίνι άλμπουμ σε σχήμα καρδιάς που ειλικρινά το χάρηκα πολύ.
Για την ημέρα του πάρτυ ήταν καθαρά ευχολόγιο για να της γράψουν τις ευχές τους οι φίλες της και στην πορεία θα συμπληρώσω σελίδες με φωτογραφίες του πάρτυ και θα μετατραπεί σ'ένα μίνι άλμπουμ. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα ακολουθήσει κάποια στιγμή πιο αναλυτική ανάρτηση. Ελπίζω να μην το καθυστερήσω πολύ.
Έπειτα κόψαμε πολλές μικρές καρδούλες σε ροζ και κόκκινο χρώμα, και άλλες τις κρεμάσαμε με κορδέλες στις κουρτίνες και στα πολύφωτα και άλλες απλά τις "ρίξαμε" πάνω στο τραπέζι που τελούσε χρέη μπουφέ.
Τα δωράκια τα τύλιξα με ροζ και κόκκινο χαρτί σαν "καραμελίτσες
και έφτιαξα τα καθιερωμένα πλεόν κεκάκια τα οποία τα τοποθέτησα στη βάση για κεκάκια που είχα φτιάξει για το πάρτυ της μικρής μου κόρης.
Κάλεσα και μια κοπέλα για να τις διασκεδάσει με πολύ χορό και παιχνίδι και φυσικά face painting. Δε θα σας δείξω όμως άλλα για να τα δείτε όταν ετοιμάσω το μίνι άλμπουμ.
Προς το παρόν σας χαιρετώ με την εορτάζουσα σε απίστευτα χαρούμενη διάθεση έτοιμη να σβήσει τα κεράκια της. Είναι ίσως και από τις λίγες φωτογραφίες που διακρίνεται η τούρτα της η οποία ήταν μια σοκολατένια καρδιά διακοσμημένη με κόκκινα λουλούδια. Πάνω στον πανικό μου δεν πρόλαβα να τη φωτογραφίσω μόνη της αλλά μια ιδέα μπορείτε να την πάρετε.
Είμα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα αλλά πολύ περισσότερο χαίρομαι που το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ το πάρτυ της το κοριτσάκι μου.
Κούκλα μου, σου εύχομαι να είσαι πάντα έτσι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Θα φροντίσω όσο μπορώ κι εγώ γι'αυτό!




11 σχόλια:

  1. Να την χαίρεσαι! Μια κούκλα είναι, να της δώσεις πολλά φιλάκια! Υπέροχα όλα όσα φτιάξατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ !!!ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΔΕΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια όλα όσα έκανες!Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σας, να είναι γερό και ευτυχισμένο και να είστε αγαπήμενοι δίπλα της να της σταθείτε πάντα !Φυσικά θα πάρω ιδέες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπεροχα ολαααα!!!!!!η μικρη μια κουκλα...να την χαιρεσαι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλές πολλές ευχές για το κοριτσάκι σου !
    Μου άρεσαν πολύ οι κατασκευές σας για το πάρτυ σας !
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως μπορείς να μου κάνεις μια χάρη ?
    Επειδή έχω την εντύπωση ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορεί κάποιος να γίνει μέλος μου, μπορείς να δοκιμάσεις να γίνεις ? Αν δεν γίνει, γράψτο μου να το ξέρω ή στα σχόλια ή στο mail μου.
    Ευχαριστώ πολύ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λευκή μου να την χαίρεστε την μικρή κούκλα!
    Και μπράβο στην χρυσοχέρα μαμά!Πολύ δουλειά βρε Λευκή μου!
    Φαντάζομαι όμως την χαρά της...
    Και του χρόνου με υγεία!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωωωωω με μία καθυστέρηση να σου ευχηθώ να σου ζήσει η κούκλα σου!!!!

    πωπωπω τι ετοίμασες... και όλα πανέμορφα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λευκή να σου ζησει η κορη σου! Ειναι μια κουκλα! Τώρα για τις ετοιμασιες τι να πω? Όλα προσεγμενα όπως παντα! Ανυπομονω να δω το μινι σου μεσα! Είμαι σιγουρη ότι θα ειναι τελειο οπως όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λευκή μου με μία σχετική καθυστέρηση σου εύχομαι να σου ζήσει η κουκλίτσα σου, να είναι γερή, ευτυχισμένη και τυχερή!!! Υδροχόος ε??? Θα καλοπεράσεις! Είμαι κι εγώ υδροχόος, γι' αυτό το λέω..
    Πολύ όμορφα όλα όσα της έφτιαξες, μπράβο σου! Είμαι σίγουρη ότι τα ευχαριστήθηκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελεια όλα για το πάρτυ και η μικρη σου κούκλα!!!!!!!!να ειναι παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή