Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

"She Blooms"

Καλημέρα σε όλες!
Πέρασε κιόλας ένας μήνας από την προηγούμενη ανάρτησή μου και πραγματικά ούτε που το κατάλαβα. Δύσκολος μήνας, γεμάτος πολλές υποχρεώσεις. Ευτυχώς όμως τώρα ηρέμησαν κάπως τα πράγματα και ευελπιστώ να επανέλθω στους κανονικούς μου ρυθμούς.
Το Scrapbooking in Greece μας ζήτησε για το μήνα Μάρτη να φτιάξουμε κάτι που να δείχνει τον ερχομό της άνοιξης. Έχοντας λοιπόν πιο ανεβασμένη διάθεση, θέλησα να φέρω κι εγώ με τον τρόπο μου την άνοιξη, όχι μόνο στον καιρό αλλά πολύ περισσότερο στη διάθεσή μου. Έτσι ετοίμασα την παρακάτω σύνθεση και μ'αυτήν θα συμμετέχω στην πρόκληση.
Χρησιμοποίσα λουλουδάτα χαρτιά και διακοσμητικά και μια φωτογραφία της μεγάλης μου κόρης (είναι από τις αγαπημένες της) που προσωπικά πιστεύω ότι μοιάζει με "λουλούδι" (είμαι μαμά-κουκουβάγια! - δεν το κρύβω!). Νομίζω αρκετά καλά συστατικά για να δείξω τον ερχομό της άνοιξης. Όλα τα χαρτιά και τα διακοσμητικά είναι από τη συλλογή On trend της Crate Paper, που αν και τα έχω αγοράσει καιρό, τώρα βρήκα την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσω. Τη λάτρεψα ήδη τη συλλογή!
Ελπίζω να σας αρέσει και σας εύχομαι να περάσετε όμορφα το τριήμερο!

12 σχόλια:

  1. Καλημέρα
    Το δικό σου λουλούδι έχει επισκιάσει όλα τα λουλουδάκια του χαρτιού. Ωραία σύνθεση.
    Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη σύνθεση Λευκή μου, λουλουδάτη, χαρούμενη, γεμάτη ομορφιά και δροσιά! Το κοριτσάκι σου μια κούκλα, να την χαίρεσαι! Σε ευχαριστούμε πολύ που παίζεις μαζί μας στο Scrapbookers in Greece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη σύνθεση Λευκή μου, λουλουδάτη, χαρούμενη, γεμάτη ομορφιά και δροσιά! Το κοριτσάκι σου μια κούκλα, να την χαίρεσαι! Σε ευχαριστούμε πολύ που παίζεις μαζί μας στο Scrapbookers in Greece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη σύνθεση Λευκή μου, λουλουδάτη, χαρούμενη, γεμάτη ομορφιά και δροσιά! Το κοριτσάκι σου μια κούκλα, να την χαίρεσαι! Σε ευχαριστούμε πολύ που παίζεις μαζί μας στο Scrapbookers in Greece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ανοιξιάτικη ομορφιά είναι αυτή!!!!Να την χαίρεσαι!!!Υπέροχη και λουλουδάτη σύνθεση!!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμορφη, ρομαντική και ανοιξιάτικη η σύνθεση σοιυ Λευκή μου! Ηδε πεταλουδίτσα που έχεις βάλει μου έκλεψε την καρδία :) Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο SIG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβερά χαρτιά και ράψιμο...αλλά και η φωτό είναι γλύκα!!!!!Μας εφερες ένα δειγμα της άνοιξης!
    καλή επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά, πολύ ανοιξιάτικη σύνθεση! Ανοίγει η καρδιά σου! Να χαίρεσαι το όμορφο λουλούδι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν και δεν είμαι φαν των λουλουδάτων χαρτιών ομολογώ οτι τα συγκεκριμένα είναι πανέμορφα! μου αρέσει πολύ το στήσιμο της σελίδας σου, τα λίγα διακοσμητικά σου και ο τίτλος σου...η κόρη σου είναι μια κούκλα!να την χαίρεστε! ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι όμορφη σύνθεση! Εντελώς ανοιξιάτικη!Πολύ χαρούμενα χαρτιά, ωραίο στήσιμο και όπως πάντα υπέροχο ράψιμο! Και η φωτογραφία με τη μικρή κούκλα είναι καταπληκτική!
    Happy spring!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι μαμά-κουκουβάγια, είναι μία κούκλα! φτουφτουφτου

    Πάρα πολύ ωραία κοριτσίστικη και άκρως ανοιξιάτικη σύνθεση, μπράβο!! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Scrapbookers in Greece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λευκή μου η σύνθεση σου είναι όνειρο!
    Βοηθάει βέβαια και το μοντέλο!Πανέμορφη σύνθεση!
    Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή