Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες

Χάθηκα τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι υποχρεώσεις μου αυτό το διάστημα δε μου επιτρέπουν να έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Φυσικά δεν καθόμουν με σταυρωμένα χέρια. Όλο και κάτι έκανα μεταξύ των βασικών υποχρεώσεων.
Καταρχήν, πριν δεκα μέρες περίπου στολίσαμε το σπίτι μας. Πάρτε μια γεύση:
το δέντρο μας
το τζάκι μας
το βάζο στην τραπεζαρία
κλαδί στολισμένο στην εξώπορτα
Επίσης, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ετοίμαζα τα υλικά για την κάρτα που θα φτιάχναμε με τα παιδιά στο νηπιαγωγείο της κόρης μου.
Και φυσικά δεν παραλείψαμε να φτιάξουμε με τα κορίτσια μου τα χριστουγεννιάτικα μπισκοτόσπιτά μας με μπισκότα πτι - μπερ.
το δικό μου
των κοριτσιών
Το έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια να τα φτιάχνουμε και τα κορίτσια το χαίρονται πολύ!
Άντε, μήπως και μυρίσει χριστούγεννα και στις καρδιές μας γιατί φέτος όλοι λίγο - πολύ είμαστε προβληματισμένοι με άλλα.

4 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρίσκω Λευκή !! Πολύ όμορφος ο στολισμός σου αλλά τα μπισκοτοσπιτάκια είναι υπέροχα (ειδικά των κοριτσιών, χεχεχε!!) Να τα χαίρεσαι και να περάσετε πολύ καλές γιορτές !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Λευκή. Μου αρέσει πολύ ο στολισμός σου και ιδιαίτερα το τζάκι!!!!! Τα δε μπισκοτόσπιτα είναι απλά τέλεια!!!!!!!!!! Προβλέπω να το καθιερώνω και εγώ...... Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ και εγώ τα ίδια κάνω!!!Τρελαίνομαι για τα σπίτια που είναι τόσο όμορφα και ζεστά στολισμένα!!!Και τα μπισκοτόσπιτα φανταστικά!!!!Μπράβοοοοοο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Πραγματικά τα μπισκοτόσπιτα είναι υπέροχη διαδικασία και μπορούν και συμμετέχουν και τα κορίτσια μου. Καλές Γιορτές και σε εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή